Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul graficii publicitare si al tehnologiei tiparului avem suficiente argumente. Acum, va  putem asigura de o calitate artistica si tehnica ireprosabila a machetelor grafice destinate tiparului. Stim exact ce este nevoie pentru ca lucrarea dvs sa fie tiparita asa cum va doriti, ireprosabil si la timp. Pe scurt asta este totul despre noi.

Serviciile oferite de noi sunt solutia pentru a evita astfel de neplaceri. Realizam machete pentru: grafica publicitara, grafica artistica, grafica vectoriala, tehnoredactare, machetare, ilustratie grafica pentru: Pliante, brosuri, cataloage. De asemenea, sa nu uitam de carti, coperti de carte, reviste, ziare, mape de prezentare. Desigur venim cu solutii si pentru  afise, fleyere, etichete, ambalaje din hartie si carton sau polietilena. Tot din categoria despre noi ar fi si aceste servicii pe care le oferim cu drag.

De ce noi?

Stim cat de important este sa poti furniza tipografiei machetele pentru tipar astfel incat sa fii sigur ca totul va fi bine tiparit. Pregatirea machetelor pentru tipar este o operatie complexa si foarte importanta pentru rezultatul final al produsului tiparit. Oricat de bine se vede pe monitor, sau indiferent de cat de mult iti place printul tiparit pe imprimanta de la birou, la tipografie este posibil sa nu fie sufficient.

Beneficiile obtinute prin tratarea cu atentie a fiecarui detaliu, depasesc cu mult efortul investit si timpul consumat la finisarea si pregatirea machetelor pentru tipar. Un tip de caracter (font) uitat sau neconvertit la curbe, o fotografie neprelucrata suficient sau finisata neatent sunt doar doua exemple tragice. Altul ar fi un filtru (sau o lentila) aplicat peste o imagine, netransformata in BMP. Aceste exemple ar costa in cazul cel mai fericit, inca un drum pana la tipografie, timp pierdut sau uneori, chiar compromiterea a lucrarii.
Serviciile oferite de noi sunt solutia pentru a evita astfel de neplaceri.

Speram ca acum stiti destule despre noi incat sa apelati, nu doar cu incredere, dar si cu drag.