Tămâie articulară, Care este legătura dintre tămâie și sănătatea articulațiilor?

Produse similare

Recenzii 36 Descriere - Tămâie extract — Boswellia Tămâie extract Boswellia este medicamentul momentului. De ce?

Descriere - Tămâie extract – Boswellia

Din două motive: 1. Tămâia este rășina unui arbore care crește spontan în Asia de Sud-Est, folosit tămâie articulară medicina tradițională de mai bine Unguent spaniol pentru dureri articulare 4.

  • Clicuri durere îmbinare
  • Tamaie Extract - DVR Pharm, 60 capsule (Articulatii) - graficata.ro
  • Medicament pentru durerea în articulațiile coatelor
  • Osteocondroza gleznei este
  • Durere ascuțită în articulațiile coatelor

Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare. Mod de administrare: Câte capsule, de două ori pe zi. Extractul standardizat de tămâie este validat ca medicament de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică.

Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie articulară are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste de boli, unele foarte grave.

Acțiuni: Contribuie la menținerea flexibilității articulațiilor. Cum acționează el?

tămâie articulară mâinile umflate și articulațiile dureroase ale genunchiului

Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor canceroase. Spre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celulor care au suferit mutații.

tămâie articulară mușchii genunchiului doare

În ce tipuri de cancer este eficient acidul boswellic? Acțiunea sa a fost testată în afecțiuni oncologice cu peste 40 de localizări. Menționăm eficiența sa în cancerul la sân, de colon, de rect, pancreatic, hepatic, la vezica urinară, la stomac, la creier meningiom, neuroblastom, gliombucal, tămâie articulară, esofagian, pulmonar.

Produse asemanatoare

Conform datelor existente, extractul de tămâie este activ și contra leucemiei, mielomului, limfoamelor maligne. În medicina tradițională sunt semnalate rezultate încurajatoare, prin folosirea internă a tămâii și externă a uleiului volatil integral de tămâie, în practic toate tipurile tămâie articulară cancer. Mai este de notat și folosirea extractului de tămâie ca adjuvant în radioterapia folosită în cancer.

Luată intern, tămâia sub formă de extract reduce durerile și inflamația articulară, crește flexibilitatea articulațiilor, mărește capacitatea de efort s-a demonstrat tămâie articulară permite, de exemplu, pacienților cu artrită reumatoidă sau osteoartrită a genunchilor să parcurgă distanțe mai mari. Efectele acestei plante sunt atât de numeroase, încât pot părea incredibile și totuși: — extractul de tămâie îmbunătățește memoria pe termen scurt, inclusiv la persoanele în vârstă, prevenind Alzheimerul — extractul de tămâie crește capacitatea de orientare în spațiu și memoria vizuală — la tineri, administrarea tămâiei crește numărul de conexiuni neuronale și îmbunătățește memoria pe termen lung — creierul afectat de traumatisme fizice are o capacitate mărită de transfer a funcțiilor sale în zonele rămase ne-afectate, atunci când este administrată tămâia.

Tămâie complex 90 cps Herbafit

O singură doză de tămâie crește tonusul psihic și disponibilitatea minții către activitate, eliminând prompt stările de tristețe obsesivă, apatie, lipsă de inițiativă. Curele de câteva săptămâni cu tămâie induc o stare de stabilitate psihică, împiedicând apariția stărilor tămâie articulară teamă fără motiv aparent, precum producerea atacurilor de panică.

De asemenea, această plantă are un puternic efect de atenuare a emoțiilor extreme, prevenind apariția și ameliorând tulburările bipolare. De asemenea, extractul de tămâie, standardizat în acid boswellic reduce, în timp, dimensiunile tumorilor benigne mamare și scade dramatic riscul de malignizare al acestora.

Îți recomandam aceste produse alternative

La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, administrarea de extract de tămâie stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză. Un studiu japonez arată că așa-numitele chisturi hepatice cunoscute și drept chisturi hidatice scad ca dimensiuni și complicațiile lor sunt mai reduse dacă se țin cure repetate cu tămâie.

De asemenea, previne formarea cheagurilor de sânge și inflamarea venelor feblita. Asupra inimii, tămâia are efecte protectoare, prevenind tulburările de irigare ale mușchiului cardiac și infarctul. Studiile au mai arătat că administrarea îndelungată a tămâiei scade nivelul trigliceridelor și a colesterolului rău LDL din sânge, tămâie articulară și crește nivelul colesterolului bun LDL.

tămâie articulară dureri ale genunchilor cauzele

La toate tipurile de diabetici, tămâia luată intern are un efect cu totul deosebit de protecție a rinichilor, ficatului și a sistemului nervos. Tămâia stimulează mai ales multiplicarea și activarea așa-numitelor macrofage, celule ale sistemului imunitar care atacă orice germene infecțios din sânge, înainte ca acesta să se replice și să producă o boală. Despre macrofage se spune că sunt cele care alcătuiesc prima linie de apărare a sistemului imunitar.

Întrebuințări medicale de mii de ani

De asemenea, extractul din această plantă, administrat intern, ajută la creșterea motilității spermatozoizilor și cresc șansele ca aceștia să fecundeze ovulele. Tămâie articulară și contraindicații: A se administra cu prudență copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Crește efectul anticoagulantelor, la administrarea concomitentă. Durata unui tratament poate varia între 21 și 90 de zile, în funcție de afecțiunea căreia îi este adresat. Curele de de zile sunt recomandate în boli acute, cum ar fi infecțiile gripale, bronșitele acute, pneumonia, puseele reumatice, sinuzita și rinita acută.

Curele de 90 de zile, urmate de 15 zile de pauză, după care tratamentul se reia, sunt destinate afecțiunilor cronicizate, cum ar fi boala canceroasă în diferite forme, astmul și bronșita cronică, afecțiunile alergice, emfizemul pulmonar, infecțiile respiratorii recidivante pneumonie, tuberculozăafecțiunile articulare cronice, tulburările de memorie și comportament asociate vârstei a III-a etc.

  • Inflamarea articulațiilor biochimie
  • Tămâie extract Boswellia - menținerea flexibilității articulațiilor | DVR Pharm
  • Tratamentul ligamentitei cotului
  • Radiografie pentru dureri de genunchi
  • Inflamația articulară pe picior cauzează

Doza zilnică recomandată de extract standardizat de tămâie este de miligrame pe zi, cea mai eficientă fiind administrarea sa împreună cu pulberea simplă de tămâie cele două, adică extractul și pulberea se pun în proporții egale. Pentru că pulberea tămâie conține toate principiile active, chiar dacă într-o concentrație mai mică, în timp ce extractul standardizat vine cu cele mai puternice, din punct de vedere terapeutic, substanțe din această plantă.

Combinația celor două este, așadar, completă și complexă în același timp, fiind lipsită de efecte adverse și foarte eficientă în lupta cu bolile. Nu există studii despre efectele tămâie articulară interne ale tămâii copiilor sub 6 ani, așa că nu se pot face foarte multe afirmații despre acest subiect. În schimb, extractul de tămâie poate fi administrat până la cele mai înaintate vârste.

tămâie articulară intarirea articulatiilor naturist

De asemenea, în medicina tradițională, pentru copii, sunt foarte folosite tămâie articulară externe cu ulei volatil integral de tămâie. De cele mai multe ori această tămâie este de fapt un amestec de substanțe aromatizante, de sinteză sau semi-sinteză, care nu au nici o legătură cu arborele care produce această rășina. Ca atare, nu doar că tămâia folosită pentru aromatizare în lăcașele de cult nu are efecte terapeutic, ci poate fi chiar extrem de dăunătoare pentru sănătate, dacă este ingerată.

Atunci când pacientul are alergie la acest produs. Notificare nr. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, în funcție de persoană, de starea de sănătate, de stilul de viața al fiecăruia. Informaţiile furnizate pe site-ul dvrpharm. A se citi cu atenție tămâie articulară de pe ambalaj.

Citițiși