Farmacie comună

Farmacie comuna vladimirescu COM. VLADIMIRESCU | Pagini Aurii
Spiridon ©Toate drepturile asupra continutului sunt rezervate. Spiridon Acest site folosește cookie-uri.

Print Dorința acerbă a primarului comunei Milcovul, pesedistul Mihai Neață, de a demola Căminul Cultural, pare de neînțeles. Lui Neață i s-a pus pata pe această clădire proiectată de marele arhitect Ion Mincu, dar, mai ales, ține cu tot dinadinsul să cheltuiască 1,2 miliarde de lei vechi din bugetul Primăriei Milcovul pentru dărâmarea căminului.

Primarul PSD nu ține cont, însă, nici de un alt aspect: în acest imobil funcționează farmacia din comună, cu spațiu închiriat conform legii. Și, odată cu demolarea clădirii, va dispărea și farmacia.

ce vitamine lipsesc de articulații

Cine îl va despăgubi pe proprietarul farmaciei pentru prejudiciile aduse? Dar, mai ales, de unde își vor mai lua cetățenii comunei Milcovul medicamentele de zi cu zi?

masatori de dureri la genunchi

Practic, milcovenii nu vor mai putea să-și cumpere medicamentele de care au nevoie, fiind obligați să meargă tocmai la Focșani pentru acest lucru. Sunt mulți oameni bătrâni, sunt oameni fără posibilitatea de a ajunge oricând la Focșani pentru farmacie comună cumpăra medicamente.

farmacie comună

Se vede că pe primar nu-l interesează sănătatea oamenilor, confortul cetățenilor comunei Milcovul. El vrea doar să dărâme căminul ca să cheltuiască niște bani de la buget.

Răceala — cea mai comună şi cunoscută boală 8 Noiembrie Este cea mai comună şi cunoscută boală, ale cărei simptome sunt recunoscute cu uşurinţă de bolnav. Acestea apar la zile de la infecţie şi pot dura de la 2 până la 14 zile, majoritatea bolnavilor vindecându-se în maxim 7 zile. Cauze Răceala este produsă de virusuri. Simptome Simptomele răcelii sunt arhicunoscute şi uşor de recunoscut.

Din acest motiv este important votul de duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare. Votați PNL, căsuța 5, stânga sus!

Inauguran farmacia comunitaria en comuna de Carahue - UFROVISIÓN

Cod mandatar farmacie comună

Citițiși